Saturday, 29 October 2011

mereka masih seperti dulu~~

Tadi, Zainol and Chong datang KMB. After seminggu gloomy je, I'm quite happy to see both of them. They didn't change much either. Mulut tu masih jugak ampehh, cam bese. Hahahaha. Hmm. Jumpa tak lama pon sebab Zainol amik Chong lambat. Sembang2 dalam 40 minit je kot. Tak banyak yang diperkatakan. Gelak yang lebih. Hahahaha. Oh, lupa plak. K-own ngn Alip pon join tadi. Md Nor join gak tapi kejap je.
Dorang ajak aku keluar. Gila ape? Aku pempuan kot. Pastu K-own cakap. Apsal kau pempuan. Kalau laki kan senang. Ye a. Kau pon dah macam member2 kitorang je. Okay, kejam ayat yang apsal kau pempuan tu. Tapi part yang member2 tu happy a gak sebab it shows that they're comfortable dengan aku kan? Tak kekok. It's good laa.
Oh, Chong still ingat yang die janji nak belanja aku KFC. Hahahaha. Lawak a. Aku on je kalau kau nak belanja Jim oii. Bila tu tak kisah. Hahahaha.
Tak banyak yang aku nak cakap pon. Takde idea actually nak tambah apa lagi.. =.=
Bdw, aku happy jumpa korang after dekat dua tahun kot tak jumpa. Last time masa last paper SPM kot. Seronok jumpa korang. Thanks la sudi melawat aku kat KMB ni ye Zainol and Hazim.. :)


p/s: masa kat KMK, Balqia and K-own pon ade datang melawat. Mereka sangat baik. Hahaha. Bukan melawat aku pon. Dorg bawak budak2 Taiping dekat KMK <Syamil, Affi, Baba> g outing. Alang2 tu jumpa la aku kejap. Baik kan dorang. I'm lucky to have lots of good friends.. Terima kasih Allah, Alhamdulillah.. :))

No comments: